7-, 9- of 10-daagse wintersport Säfsen Resort incl. overtochten

  • ideale skibestemming voor de hele familie
  • mogelijkheid tot bijzondere winter activiteiten in combinatie met prima skiën!
  • inclusief retourovertocht Kiel - Göteborg met Stena Line
Zoek & boekcode: 55314
Zin in deze vakantie?

Alleen de reis is al prachtig: de kinderen zullen hun ogen uitkijken op het grote schip van Kiel naar Göteborg in Zweden. De rit naar de vakantiewoning voert je langs eindeloze bossen. Prachtig, die zilverwitte boomtoppen en die bevroren beekjes! Säfsen Resort in Fredriksberg is een perfecte verblijfplaats met sfeervolle vakantiewoningen. En in het winterse landschap zijn vele activiteiten mogelijk! Wij weten zeker dat Zweden als wintersport bestemming in de smaak zal vallen bij het hele gezin!

Je verblijft in…
Je reis begint al met een overtocht van Kiel naar Göteborg met de Stena Line. Daarna verblijf je in een driekamervakantiewoning in Säfsen Resort. Het park beschikt over een restaurant en bar. Het skicentrum ligt op ca. 2,5 km van het Resort.

Toegankelijkheid
Deze reis is niet geschikt voor reizigers met een beperkte mobiliteit.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan tijdens deze reis.

Verlengen
Wil je de overtocht graag op een andere datum reserveren? Dit kun je aangeven in de boekingsdialoog door 'Ik wil mijn overtocht(en) op een andere datum reserveren' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en één van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid en eventuele toeslag te bespreken.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens