Wintersport Wallis

Geniet van een prachtige wintersport in Wallis in dit fraaie Zwitserse skigebied.

Wintersport in Wallis

Een actieve vakantie in de schone Zwitserse berglucht

Geniet van een prachtige wintersport in Wallis in dit fraaie Zwitserse skigebied. Dit gedeelte van de Alpen biedt maar liefst honderden kilometers aan pistes om te skiën of te snowboarden. Daarnaast is de après-ski in Wallis een aanrader. Proef bijvoorbeeld de smakelijke wijnen waar de streek om bekendstaat.

Onze wintersportvakanties in Wallis

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

 De gevorderde skiër leeft zich bovendien helemaal uit bij de hoge Gornergrat! Vanaf dit punt beleef je een panoramisch uitzicht op Wallis tijdens een wintersport in Zwitserland

Skiën op grote hoogte in de bergen

Zowel de beginner als de gevorderde wintersporter beleeft tijdens de wintersport in Wallis een geweldige tijd. Voor liefhebbers van grotere skigebieden is Les Quatre Vallées, op hoogtes tussen 820 en 3330 meter, een aanrader. Hier ski je wel 338 kilometer! Voor degenen die liever kleiner beginnen, is het Saastal, van 25 kilometer op een hoogte van 3600 meter, geschikt. De gevorderde skiër leeft zich bovendien helemaal uit bij de hoge Gornergrat en de bekende Matterhorn van 4478 meter! Vanaf dit punt beleef je een panoramisch uitzicht op de omgeving.